A bőrös combhúsokat szív alakúra formázzuk. Száraz tengeri só és pác-só keverékével bedörzsöljük. Hetente megforgatjuk, majd kőfüstölönkben keményfa fürészporral arany barnára füstöljük. Ez a nagyszerű termék kisüzemünk büszkesége. Váljék egészségükre!
Kiszerelés: lédig kb. 4 - 5 kg | Fogyaszthatóság: 45 nap
Kiszerelés: negyedelt vf. kb. 1 - 1,5 kg, felezett vf. kb. 2 - 2,5 kg | Fogyaszhatóság 45 nap
A válogatott bőrös szalonnákat száraz sókeverékkel bedörzsöltük, két hétig érleltük, majd kőfüstölőben keményfa fűrészporral arany-barnára füstöljük.
Kiszerelés: lédig kb. 3kg | Fogyaszthatóság: 45 nap
Kiszerelés: darabolt vf. kb. 0,5 kg | Fogyaszthatóság: 45 nap
Kiszerelés: lédig kb. 1,5 - 2 kg | Fogyaszthatóság: 45 nap
Kiszerelés: vf felezett kb. 1 kg | Fogyaszthatóság: 45 nap
Kiszerelés: lédig kb. 1 kg | Fogyaszthatóság: 7 nap
Kiszerelés: csomagolt vf. | Fogyaszthatóság: 14 nap