Sóban érlelt, füstölt termékek

Szívsonka

A bőrös combhúsokat szív alakúra formázzuk. Száraz tengeri só és pác-só keverékével bedörzsöljük. Hetente megforgatjuk, majd kőfüstölönkben keményfa fürészporral arany barnára füstöljük. Ez a nagyszerű termék kisüzemünk büszkesége. Váljék egészségükre!

Kiszerelés: lédig kb. 4 - 5 kg | Fogyaszthatóság: 45 nap

Kiszerelés: negyedelt vf. kb. 1 - 1,5 kg, felezett vf. kb. 2 - 2,5 kg | Fogyaszhatóság 45 nap

Kolozsvári szalonna

A válogatott bőrös szalonnákat száraz sókeverékkel bedörzsöltük, két hétig érleltük, majd kőfüstölőben keményfa fűrészporral arany-barnára füstöljük.

Kiszerelés: lédig kb. 3kg | Fogyaszthatóság: 45 nap

Kiszerelés: darabolt vf. kb. 0,5 kg | Fogyaszthatóság: 45 nap

Füstölt tarja

Kiszerelés: lédig kb. 1,5 - 2 kg | Fogyaszthatóság: 45 nap

Kiszerelés: vf felezett kb. 1 kg | Fogyaszthatóság: 45 nap

Füstölt hátsó csülök

Kiszerelés: lédig kb. 1 kg | Fogyaszthatóság: 45 nap

Csemege szalonna

Kiszerelés: lédig kb. 1,5 kg | Fogyaszthatóság: 45 nap

Toka szalonna

Kiszerelés: lédig kb. 0,5 kg | Fogyaszthatóság: 45 nap

Főtt termék

Paprikás csécsi szalonna

Kiszerelés: lédig kb. 1 kg | Fogyaszthatóság: 7 nap

Kiszerelés: csomagolt vf. | Fogyaszthatóság: 14 nap


<<<<<